blogadmin Posted on 4:35 pm

Bitcoin-walvissen verzamelden meer dan $ 3 miljard aan $ BTC terwijl ‘de angst werd gekocht’: analist

Bitcoin-walvissen hebben naar verluidt de afgelopen drie weken meer dan $ 3 miljard aan vlaggenschip-cryptocurrency verzameld, toen de prijs bijna $ 30.000 bedroeg en uiteindelijk onder die grens dook voordat ze zich herstelden.

Dat is volgens on-chain analist Will Clemente, die op sociale media beweerde dat walvissen de afgelopen drie weken meer dan 96.044 BTC voor hun activa hebben gekocht. De woorden van Clemente waren gebaseerd op een grafiek van Glassnode. Beste crypto app voor mij vind je online.

Walvissen en bitcoin

Walvissen worden gedefinieerd als clusters van adressen die behoren tot één entiteit met tussen 1.000 en 10.000 BTC. Zoals CryptoGlobe meldde, toonden gegevens van Glassnode’s “The Week On-Chain” -rapport aan dat Bitcoin-reserves op gecentraliseerde cryptocurrency-handelsplatforms gestaag zijn gedaald, zelfs terwijl de markt naar beneden tikt. Elke maand verlaten gemiddeld 36.000 BTC beurzen.

Voor het bedrijf neemt de hoeveelheid BTC die wordt vastgehouden door cryptocurrency-uitwisselingen gestaag af, omdat grote investeerders hun geld naar veilige cold wallet-opslag verplaatsen in plaats van ze op beurzen achter te laten waar ze klaar zouden zijn om hun geld te verkopen.

Bevindingen

De bevindingen van het rapport komen overeen met andere statistieken die aantonen dat walvissen zich hebben opgehoopt. Voor Clemente hebben deze walvissen BTC gekocht, terwijl andere investeerders bang zijn dat de markt in de nabije toekomst naar beneden zal blijven bewegen. Ripple koers nu online te vinden.

Het rapport van Glassnode merkte ook op dat het aantal entiteiten dat bitcoin bezit sinds mei is toegenomen, van ongeveer 250.000 tot bijna 300.000. Deze entiteiten worden beschreven als unieke clusters van adressen die bij één persoon of organisatie horen.

Evenzo is het aantal entiteiten dat munten verkoopt gedaald van 150.000 naar 100.000, terwijl het aantal entiteiten dat BTC verzamelt aanzienlijk is gestegen, van 190.000 naar 250.000. Gegevens tonen aan dat walvissen de accumulatie mogelijk leiden.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.